четвер, 1 грудня 2022 р.

 Оргкомітет запрошує учнів 1–11 класів та їхні родини

 до участі у конкурсі-марафоні  „КОЛОСОК для ЗСУ”. 

   Реєстрація учасників буде автоматичною, при внесенні, учнями, відповідей в мобільному додатку, в момент проведення Конкурсного етапу 11-15 грудня 2022р.


Номінації конкурсу і завдання для підготовки, як завжди, діти знайдуть на сайті kolosok.org.ua у рубриці МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО КОНКУРСУ.

Цей конкурс особливий не лише за призначенням благодійних внесків, але й за унікальним сертифікатом, тривалістю, форматом та віковою категорією учасників:

1.               Учасники, родини або школи самостійно перераховують благодійний внесок у фонд „ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ”

Будьте уважні при оплаті карткою на сайті фонду. Якщо Ви оберете „підписка”, то кошти з Вашої карти автоматично списуватимуться щомісяця, тому треба обрати "разово".

Реквізити фонду: https://savelife.in.ua/donate/?utm_source=kolosok-dlia-zsu

2.                Лише цього разу усі учасники отримають діамантовий сертифікат у номінації „МИ ДОПОМОГЛИ ЗСУ”.

3.      Конкурсна подія триватиме з 1 листопада по 15 грудня. Тому Оргкомітет назвав цей конкурс марафоном. 

4.                До участі запрошуються учні 1–11 класів та (за бажанням) їхні родини й широке коло знайомих родини. Долучайте дітей, які вчаться за межами України.

5.                Благодійний внесок на рахунок фонду становить від 25 грн з учасника. Разом з учасниками можуть донатити члени родини та знайомі.

З умовами проведення та етапами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://e-kolosok.org/kolosk-dlia-zsu/?utm_source=lt_krd  або

           http://kolosok.org.ua/kolosok-dlia-zsu/?utm_source=lt_krd


Немає коментарів:

Дописати коментар