вівторок, 1 листопада 2016 р.

28 жовтня я брала участь у роботі творчої майстерні, яку організувала та провела сертифікований учитель-експерт Microsoft, сертифікований тренер Microsoft Маргарита Калюжна на тему: "Усе розпочинається з Як", що відбулась в НВО № 6 "Натхнення" м. Кропивницький. 
Мета цього заходу - розробити план уроку за новим змістом освіти за рамковою програмою Microsoft 21st century Learning Design.
Спочаткі з вітальним словом до нас звернулась директор НВО № 6 "Натхнення" Кравченко Н.С. Потім Калюжна М.В. виступила перед нами з презентацією на тему "Сучасний урок".
Після цього у нас відбулась практична частина заняття. Ми об'єднались у три групи і кожній групі випало певне завдання: відвідати музе, художню галерею Єлисаветград та книжковий магазин "Буки". Придумати для учнів різноманітні види активностей в цих закладах з навчальною метою, придумати захоплюючі завдання, що провокують дітей до роздумів. Потім ми виконували спільну роботу в додатках Microsoft - створювали дискусію, заповнювали таблицю, прописували інструменти навчальної діяльності. Спільна робота була творчою, активною та нестандартною. І на завершення нашої творчої майстерні ми відвідали бібліотеку ім.Чижевського де познайомились з роботою 3D принтера. Ми побачили, як створюються моделі для друку, за допомогою яких комп'ютерних програм їх можна створити, а також весь процес друку моделей та готові зразки. Я дуже задоволена тим, що взяла участь в роботі творчої майстерні. Багато корисного для себе дізналась і вдячна Маргариті Володимирівні за таку цікаву, змістовну, навчальну майстерню, яку вона для нас організувала.

Немає коментарів:

Дописати коментар