четвер, 10 листопада 2016 р.

Загадковий «Містері Спот»

Загадковий «Містері Спот»

У Каліфорнії, біля міста Санта Крус знаходиться дещо незвичайне. «Містері Спот» — так називають одне з найвідоміших аномальних місць планети, виявлене в США ще в 40-х роках ХХ ст.


У «хижі чудес», що стоїть якраз у цьому місті, відбувається щось неймовірне. Тут можна ходити по стінах, вода у будинку тече догори, а мітла стоїть без опори під нечуваним кутом.
Мистери Спот
Хижа така крива, що, здається, от-от і впаде. Та це не спроста. В Містері Спот ніхто і ніщо не може стояти прямо!
Мистери Спот
У хижі можна легко зійти на невеличкі сходинки під стіною і стояти там, зовсім не тримаючись за поручні.
Дерева у цій місцевості ростуть похило. Тут не водяться тварини (і навіть пташки), а відвідувачам не радять брати з собою домашніх улюбленців.
Гості Містері Спот часто відчувають запаморочення. Стрілка компаса вказує, куди завгодно. Електромагнітні прилади дивно себе поводять.
На встановленому в хижі турніку не можна підтягнутися прямо — лише під кутом 40°.
А ось лавка, вирівняна відносно горизонту (бачиш, яким кривим на її фоні виглядає будинок?). Залежно від розміщення людей на ній, ріст їх один відносно одного змінюється. Міняючись місцями, люди міняються і зростом! Те ж саме спостерігається і всередині будинку: залежно від розташування людини, вона здається то вищою, то нижчою.
Містері Спот кидає виклик нашим сприйняттям і закликає переглянути своє традиційне мислення. Закони гравітації тут не діють, а надзвичайні ефекти зустрічаються на кожному кроці.

Немає коментарів:

Дописати коментар